top of page

Det er MULIG å skape det livet som passer deg.

Bli ferdig med å slite deg ut for å passe inn. Meld deg inn akkurat som du er, og du vil få jevnlig inspirasjon til å leve ditt gladeste og frieste liv.

NYHETSBREV!

Morro at du blir med!

Oppfordring:

"La det du tar på bli ditt,

 ikke blir det du tar i"

Hvordan er det i ditt liv?

Preger du situasjonene du er i? Eller blir du formet av det du omgir deg med?

Jeg tror det er helt naturlig med begge deler. Jeg tror også at i det du er på rett sted/rett plass i livet så vil du, helt naturlig, være med å prege det du er med på bare ved å være deg.

 

Dersom du er nødt til å prøve så hardt for å passe inn, så finnes det andre arenaer for deg der du er ment for å skinne. Og det er akkurat dette vakre vinge-konseptet handler om. Å finne sin egen vei.

 

Ved å søke etter det som gjør det lett å være deg, altså de riktige arenaene i livet og de rette folka, så posisjonerer du deg samtidig til det som gir deg glede, vennskap og utvikling. 

 

Til deg som ønsker å leve i tråd med egne verdier.

"Ordtak"

"Læreren dukker opp når eleven er klar"

Hva kan jeg tilby?

"Gjennom sparring med Nina så jeg plutselig meg selv med nye øyne. Fra å ikke vite at de fantes, så oppdaget jeg mine vakre vinger klart og tydelig. Hun hjalp meg å vokse slik at jeg selv så mine skjulte talenter, som jeg ikke var klar over selv. I tillegg til å hjelpe meg til å få ut det best i meg, og hun også rå på å pushe i riktig retning.

Anbefaler Nina på det sterkeste til de som sitter fast og vet de vil noe mer."

Design uten navn (5).png

Heidi

HVORFOR ER DET VIKTIG Å SPRE VINGENE?

"Fly"

Nina Bull-Engelstad

bottom of page