ØNSKER DU Å BESTILLE BOK?

3D_cover_foran_edited.jpg

VIPPS:​

349,-

dersom du ønsker å hente boka hos meg på Konnerud

399,- 

dersom du ønsker den tilsendt.

NB! husk da å skrive adressen din i meldingen.

VIPPSNR

48252600

TILBAKEMELDINGER

EMILIE, 12 ÅR

"De er sykt heldige de som får lese denne boka. En skikkelig fulltreffer"

CATHRINE, 40 ÅR

"Jeg ville aldri at boken skulle ende, jeg villa ha mer.


Du har klart den kunsten. Jeg rakk aldri å kjede meg.

Jeg elsker boken din, Nina. Det som er utrolig spooky er at i det jeg har lest kapitlene så har jeg vært akkurat "der" i livet også. 


Og med den sinnstemmningen jeg har vært i til en hver tid, så har dine ord truffet meg hver gang jeg har åpnet boka di."

TAKK

MONICA, 51 ÅR

"Boka er et fantastisk verktøy, føler det har skjedd så mye med meg.

Fra å få nei i banken, til å få ja. Tankene mine ble snudd fra frykten av å ikke klare å kjøpe egen leilighet til å tenke dette fikser jeg.

Jeg får gåsehud hver gang jeg leser. Denne boka gjør helt klart noe med meg"

 
 

OM BOKA:

 

Det gjør meg lykkelig å kunne presentere denne boka for deg, kjære leser, enten du er klar eller uklar på hvem du ønsker å være, eller du ønsker inspirasjon til å ta sats mot det du drømmer om. 

Denne boka er laget for at du skal forstå hvor bra du er. Sånn på ordentlig. Den er laget for å bidra til at du skal kunne være hele deg, både når du er alene og når du er sammen med andre. Den er laget for at du skal kunne se det fantastiske bildet av hvem du virkelig er. Det er dette bildet jeg sammenligner med vinger. Vakre vinger. 

Du vil alltid ha et bilde av deg selv. Det handler om hvordan du tolker det bildet. Hvordan ser du egentlig på deg selv, og hvordan tolker du det du ser?

Dine vakre vinger vil alltid farges av hvordan du behandler deg selv. Det er hvordan du tenker om deg selv, snakker til deg selv og hvordan du tar imot oppmerksomhet fra andre, som avgjør i hvilken grad vingene dine løfter deg opp og gir deg følelsen av å fly fritt i ditt liv. 

Uansett hvor unike og fantastiske vingene dine er, vil de aldri bli mer fargerike og flyvedyktige enn du tillater de å bli.

Tillat deg å løfte deg selv opp, så du virkelig kan leve ditt liv. Ved å omfavne hele deg, med dine styrker, svakheter og unike sider som noe bra, skaper du en kraft som gjør det trygt at du er du. Denne tryggheten bringer luft under dine vinger som løfter deg til nye høyder. 

Åpne opp øynene, og bre ut vingene. De er der. Stol på det. Du har dem. Våg å være akkurat deg og våg å tro på de som allerede ser dine vakre vinger. Bli stolt av den du er, og fyll deg opp med selvrespekt og selvkjærlighet. Summen av dette gir deg mot til å eie deg selv og dermed hele din mangfoldighet. 

Disse vakre vingene og dette budskapet bygger på mine tanker, følelser og erfaringer, og ikke minst et resultat av at jeg følger min indre stemme ved å videreformidle dette til deg. Aller mest håper jeg å kunne inspirere deg til nettopp dette: Å følge din indre stemme.

Husk at du er fantastisk akkurat som du er, og det er først når du oppdager dine vinger du kan begynne å bruke dem. Da kan du fly hvor du vil. Alle mennesker har vinger. Og alle vinger kan fly. 

Fordi du er utstyrt med din unike personlighet, dine medfødte talenter og egenskaper, vil du allerede ha utviklet noen av disse til å være dine spisskompetanser. Andre av disse er du så vidt blitt kjent med, og med tiden vil det også dukke opp nye, samtidig som du blir klarere på hvem du ønsker å være.

Ved å bli klar over dine kvaliteter vil du forstå deg selv bedre, oppleve sterkere tro på det gode som finnes i deg, og dermed gjøre deg enda tryggere på valg du skal ta videre i livet ditt. 

Svarene i denne prosessen finnes i deg. Jeg håper det er akkurat denne boka som gir deg styrken du trenger til å tro at du kan, så du kan lete i deg selv etter dine svar. Samtidig håper jeg at det er denne boka du ønsker å ta frem som et verktøy de gangene du trenger en stemme som sier: 

DU kan få til det du vil - DU er bra nok!

 

Vakre Vinger

 

Jeg gleder meg til å dele denne reisen med deg.

 

Klem fra Nina